Om oss

Att se bra ut ger många fördelar och att sträva efter att nå sitt optimala jag rent utseendemässigt är något som vi verkligen kommer att trycka på här. Vi vill att alla – oavsett kön, ålder eller förutsättningar – ska kunna komma in på den här sidan och ta del av tips, tankar, fakta och ren inspiration kring hur man kan nå sitt yttersta jag.

Detta innebär även att vi kommer att skriva en hel del om lite av ett no-no i vårt samhälle: skönhetsingrepp. Vi kommer, tvärtemot vad många gör, att gå in på olika behandlingar, ingrepp och operationer som finns tillgängliga. Detta gör vi med en positiv inställning, men ändå med ett kritiskt öga. Vi beskriver fördelar utan att mörka kring risker, eventuella konsekvenser och priser. Kort sagt: vi kommer att ge dig den information du behöver. Oavsett om det handlar om rumplyft, botox, filler, hårtransplantationer eller om hur du kan få en plattare mage med hjälp av exempelvis behandlingar med kyla.

Det inre välmåendet är nyckeln till en yttre skönhet. Vi vet att många idag har problem med att hantera krav och yttre press. Man stressar och man mår dåligt över detta. Här gäller det att hitta en nödbroms! Vi ska gå igenom olika förslag om hur stressen kan minskas i vardagen och ge dig nycklarna till ett inre lugn.

Vi kommer även att skriva om träning och kost. Våra kroppar är byggda för rörelse och vi behöver detta för att slippa sjukdomar och skador. Dessutom mår vi bättre rent psykiskt av att röra på oss dagligen. Ett äpple om dagen! Med rätt kost kan du nå nya höjder. Vi visar vilken mat som är bra för ditt yttre och för ditt inre. Genom olika recept ska vi få dig att bryta dåliga vanor. Enkla rätter som går fort att göra och som, framförallt, smakar extremt bra.

Vi ska ge dig nycklarna till ett bättre liv. Välkommen!