Kategorier
Skönhet

Tatuering Stockholm – så lyckas du med valet

Att skaffa en tatuering i Stockholm är att välja att märka sig för resten av livet. Det handlar om en permanent detalj som kommer att pryda din kropp fram till dess att du ligger i graven. Låter det dramatiskt? Ja, kanske – men det är också ett perspektiv som man bör ha.

En tatuering går att ångra och man kan behandla den med laser – alternativt tatuera över motivet i fråga – men det bästa är att direkt se till att man, även i framtiden, kan stå för den tatuering i Stockholm man valt. Hur gör man då detta? Vi radar upp några viktiga punkter att ha i åtanke:

  • Se till att välja rätt. Att sätta en tatuering på kroppen ska aldrig ske som en följd av en plötsligt ingivelse. Motivet ska väljas med omsorg – och likaså gäller storleken och placeringen av denna. Det som kan vara värt att tänka på är att vi alla förändras i takt med tiden. Dels så handlar detta om att kroppen ser annorlunda ut ju äldre vi blir – vi kan lägga på oss kilon, vi kan tappa sådana och skinnet kan exempelvis börja hänga. Att välja en mer diskret placering kan vara av värde. Samma förändringar kan även ses gällande annat. Din politiska åskådning just idag kan se helt annorlunda ut om 30 år. Samma sak gäller för exempelvis musik och annat. Vi förändras och det bör man tänka på när man ska skaffa en tatuering i Stockholm. Står du för motivet även om 20-30 år?
  • Rätt tatuerare. Även här måste du göra ett noggrant val. Vissa är bättre än andra – och vissa är bättre än andra på särskilda stilar och motiv. Stockholm har många tatuerare och vi kan inte nog trycka på vikten av att göra läxan: se till att jämföra portfolion, priser, hur studios ser ut och hur du upplever personen som ska tatuera dig. Det senare är viktigt: han måste förstå dina visioner och du ska känna både trygghet och kemi med din tatuerare.