Kategorier
Tandhälsa

Tandimplantat i Solna – bättre alternativ till löständer

Att behöva gå omkring med en glugg där det fattas tänder är inte så kul. Med hjälp av tandimplantat i Solna får du permanenta tänder som sitter där de ska.

Det kan ju egentligen finnas många olika skäl till varför man saknar en tand eller flera i munnen. När man blir äldre kan tänderna försämras och därmed ramla ut. Men även om det sker på ålderns höst så är det inte speciellt roligt att gå utan tänder på vissa ställen i munnen. Även som yngre kan man tappa tänder. Kanske genom en olycka eller på grund av sjukdom. Då är det bra att veta att det finns alternativ. Det finns helt enkelt saker man kan göra för att slippa gå omkring med en glugg i munnen.

Ta hand om tandimplantat precis som med dina egna tänder

Med tandimplantat kan man få tillbaka sitt breda bländande leende igen utan att behöva använda sig av löständer. Med löständer kommer andra problem såsom bristande hygien och problem med infektioner och liknande. Tandimplantat sätts på plats och sitter sedan kvar utan att man behöver ta ut dem för rengöring och så vidare. Man behandlar implantaten precis så som man gör med sina vanliga egna tänder med tandborstning och sådant. Skulle du vilja prova detta ska du leta reda på en mottagning som kan hjälpa dig med just tandimplantat i Solna. Ingen ska behöva gå omkring och sakna tänder. De är viktiga både för att kunna tugga maten vi äter såväl som rent utseendemässigt.