Kategorier
Tandhälsa

Unna dig tandimplantat i Karlstad

Fattas det tänder i munnen kan man inte tugga ordentligt, och det syns och känns att något borde fixas till. Unna dig nya tänder med tandimplantat i Karlstad, så förändras mycket i livet.

Många nöjer sig med att gå runt med gluggar. Ibland beror det på tandläkarskräck, men lika ofta på att man vill spara pengar. Det finns möjligheter att unna sig de tandimplantat i Karlstad man behöver, genom subventioner och avbetalningsplaner. Tänderna är viktiga och det ger självförtroende att få ordning på dem.

Tandimplantat är vanliga idag

Förr hade man ofta tandprotes, beroende på att folk tappade mycket tänder eller inte hade råd att laga dem. Nu har vi möjlighet att få förebyggande tandvård och regelbundna kontroller, så tandhälsan har blivit mycket bättre. Ofta fattas det bara någon enstaka tand. Då är det perfekt med en konstgjord tand som fästs med titanskruv i käkbenet. Titanet har den speciella egenskapen att det växer fast där och du får en egen tand som tål rejäla tuggor.

Det finns både kronor och bryggor, så man kan ersätta toppen av en tand, flera tänder eller hela uppsättningen tänder. De tandproteser som finns idag är exakt utformade för att passa i gommen, så det finns även avtagbar protetik som håller en hög kvalitet. Som kund hos tandläkaren kan du välja precis den form av tandimplantat du vill ha. Ofta har tandläkaren en förmånlig betalningslösning, och det finns tandvårdsbidrag så att alla kan unna sig att kunna äta ordentligt och le vackert på alla festfoton.